UGG AUSTRALIA KIDS CLASSIC BLACK

Barnsko från UGG Australia. Skon är gjord av fårskinn av högsta kvalité. Insidan och innersulan är fodrade med lammull. Ullen har unika egenskaper som håller dig varm när det är kallt och sval när det är varmt. Utsidan är av mocka. Skon bör impregneras innan användning. Kan handtvättas. Färg: svart.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att varan kommit till ditt utlämningsställe. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, givetvis får man skonsamt prova plagget. Mössor och örhänge är det ingen bytesrätt på detta av hygienisk själ. Country-Dreams tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Vid byte av vara rekommenderar vi att ni mailar eller ringer oss så vi kan reservera rätt storlek. Vi skickar givetvis detta fraktfritt.

Inom Sverige är frakten alltid 39 kr, inom Europa 89 kr och utanför Europa 149 Kr oavsett storlek och vikt. Vi levererar alla våra varor med Posten AB och Schenker. Det innebär att ni normalt har ert paket inom 1-3 dagar, under reor och kampanjer kan det ta någon extra dag.

 

* Beställ varor för över 700 kr (ord. pris) & betala med kort så skickar vi med ett Lip gloss eller Rouge från FACE STOCKHOLM, värde 149kr