SIX AMES MUJA SUEDE SHIRT DRESS ERMINE

Snygg kombinerad modell av jacka, klänning och skjorta i Mocka från Six Ames. Ett mycket trendigt plagg med flera användningsområden. Mocka är ett modernt material som gör sig riktigt bra i höstens säsong, och färgen kamel passar till såväl svarta byxor som blå jeans.
Klänningen är gjord i en modell liknande en skjorta, med lång ärm och pressad krage i halsringningen. Längs med hela framstycket löper en rad av dolda tryckknappar, väljer du att knäppa upp dessa knappar kan du använda klänningen som en jacka. I höjd med höften sitter en dekorativ dubbel söm som blir en fin detalj och lyfter plagget. I höjd med höften sitter två bra placerade fickor med en oxiderad dragkedja. Alla detaljer på detta plagg skapar en helhet och ger klänningen en hög kvalitet i såväl utseende som känsla.
Använd gärna denna som en jacka och matcha med tillhörande kjol från Six Ames för en komplett look.

Märke: Six Ames
Produktnamn: Muja shirt dress
Typ: Klänning, skjorta
Färg: Ermine, Kamel
Kvalité: 100% Suede, Mocka
Tvättråd: Kemtvätt
Passform: Normal i storleken
Artikelnummer 1255-000004-0124
Beskrivning På Country Dreams vill vi att det ska vara enkelt att handla. Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp från att varan är levererad. Prova hemma och betala sen med Klarna faktura. Vid byte av vara rekommenderar vi att ni mailar eller ringer oss så vi kan reservera rätt storlek. Vi skickar givetvis detta fraktfritt.

Inför julen förlänger vi självklart öppet köp fram till 5 Januari 2016.
Product Color Camel
Color Nej
Brand Six Ames